Webdevelopment

Heeft u een website? Waarom heeft u die website? Wat zijn de doelstellingen en heeft uw deze doelstellingen gehaald of allicht overtroffen?

Anno 2013 is het ondenkbaar dat uw bedrijf of instelling geen plaats heeft op het internet. Websites bestaan in verschillende soorten en maten. Sebassah Media kan uiteraard uw website ontwerpen, bouwen en hosten met de service en precisie zoals u van ons gewend bent maar liever denken we met u mee over welke website en functies voor u geschikt zijn.

Is uw website bedoeld om uw product/ bedrijfsinformatie te delen, uw klanten door te verwijzen naar lokale dealers/ partners of als directe conversie tool? Wilt u een link naar Social Media, integratie met uw (Sebassah Media) e-mail marketing product of een webshop? Het is allemaal mogelijk.

Een door Sebassah Media gemaakte website maakt gebruikt van het open-source WordPress systeem. Het grootste voordeel hiervan is dat u zelf toegang heeft tot de content zodat u zelf wijzigingen kunt aanbrengen. Tevens zijn er voor WordPress al veel ‘plug-ins’ door ontwikkelaars wereldwijd gemaakt zijn en we dus niet voor iedere aanpassing ‘het wiel opnieuw hoeven uit te vinden’. Dit merkt u in de ontwikkelings- en (eventuele) uitbreidingskosten.

Liever helemaal niet meer omkijken naar uw website? Uiteraard kan Sebassah Media ook het onderhoud en het content management uit uw handen nemen. Zo hoeft u nergens meer aan te denken.