Onderhoud op afstand

sebmeduoainpostVoorkomend uit veel vragen van onze klanten of wij hun website na oplevering ook technisch kunnen onderhouden introduceert Sebassah Media in Januari 2014 met gepaste trots: Onderhoud op Afstand. Een nieuwe dienst waarmee we u het technisch updaten van uw website uit handen nemen.

Voor een vast bedrag per jaar verzorgt Sebassah Media het updaten van uw WordPress systeem en de gebruikte plug-ins. Voordat we update uitvoeren maken we een back-up van de website om zeker te weten dat de nieuwe updates geen schade/ veranderingen toebrengen aan uw website en/of de functionaliteiten daarvan. U of uw bezoekers zullen het niet eens merken als uw website geüpdatet wordt.

Door gebruik te maken van onze nieuwe dienst kunt u uw website blijven gebruiken terwijl deze constant voorzien wordt van de laatste(beveiligings-) updates.
Nog geen klant bij Sebassah Media of heeft u uw website elders gehost?

Geen probleem: Onderhoud op Afstand is tevens geschikt voor alle WordPress websites die niet op Sebassah Media Servers zijn gehost. Onderhoud op Afstand is in dit geval al beschikbaar vanaf €179,00 per jaar (excl. BTW).

Meer weten over Onderhoud op Afstand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een Tweet!

Comments are closed.