E-mail Campagnes

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe effectief de ‘groeps e-mails’ zijn die u zo nu en dan naar uw (potentiële) klanten stuurt? Of zouden kunnen zijn? Of hoe u ze nog effectiever kan laten zijn?

Sebassah Media E-mail Marketing heef een antwoord op deze en nog veel meer vragen m.b.t. dit onderwerp.

Een Sebassah Media e-mail campagne, volledig naar uw huisstijl ingericht, bevat de informatie die u met uw klanten wilt delen en voldoet bovendien aan alle nationale en internationale wet- en regelgeving op het gebied van SPAM E-mail campagnes. Sebassah Media gebruikt een internationaal erkent systeem waarmee we na het importeren van uw adreslijst en uw goedkeuring de campagne (van te voren) klaar zetten om te versturen.

Na het versturen van uw e-mail campagne ontvangt u na 7 dagen een uitgebreide rapportage met daarin o.a. hoeveel e-mails geopend zijn en wie er heeft doorgeklikt naar de door u geselecteerde (web) onderdelen. U heeft direct inzicht en kunt concreet conversie/ resultaat meten. Aan het eind van dit traject adviseren wij u graag over hoe de conversie/ het resultaat in een volgende mailing te verbeteren.

Tevens ontvangt u een overzicht van welke adressen zich hebben uitgeschreven en eventueel (middels een koppeling op uw website) welke adressen zich hebben ingeschreven.

Het is zelfs mogelijk om follow-up mails automatisch te verzenden naar uw klanten. Denk hierbij aan e-mail abonnementen of betaalde content. De mogelijkheden zijn eindeloos zonder dat u hierzelf kennis van of ervaring in hoeft te hebben

Sebassah Media E-mail marketing: effectief, meetbaar en doelgericht!