Design (DTP)

dtpsideDe eerste indruk is meteen de belangrijkste. Wij zorgen er daarom voor dat alles, van huisstijl tot advertentie en van particuliere uitnodiging tot trouwkaart, er altijd professioneel en precies zo uit ziet zoals u dat wilt.

Visie

Het weergeven van de juiste ‘look & feel’ van uw product is essentieel maar vaak een tijdrovende en gespecialiseerde bezigheid.

Met een oog voor detail maken wij unieke ontwerpen die volledig aansluiten bij uw wensen, ideeën en doelstellingen.

Hierbij combineren we graag uw input en onze creativiteit en visie om een product te maken waar u meer dan tevreden over bent.

Werkwijze

In een eerste kennismaking leren wij graag u en uw bedrijf goed kennen.

Aan de hand van het gesprek, uw wensen en het aangeleverde grafische en tekstuele materiaal leveren wij u binnen de afgesproken termijn  een eerste opzet.

Vervolgens gaan we aan de hand van deze eerste opzet het product ‘fine tunen’ zodat het uiteindelijk volledig naar wens is.

Uiteindelijk zorgen wij dat het definitieve bestand met de juiste technische specificaties bij u en/of bij de uiteindelijke producent aangeleverd wordt.

Tevens zijn wij in staat middels onze betrouwbare partners print- en drukwerkzaamheden tegen een scherpe prijs voor u te verzorgen.

Sebassah Media werkt zowel op uur- als op project basis.  Wij berekenen geen overheadkosten of marges op eventuele inkoop. Wij houden het graag transparant, open en eerlijk.